I Can't Stand Another Night Alone In My Bed



Eric Saade – Break Of Dawn

Angående "En liten kort början på något som jag inte vet vad det kommer bli"

Funderar på ifall jag ska fortsätta med den eller inte. Har egentligen redan börjat på en fortsättning, men den tänker jag inte lägga upp här ifall jag kommer på en bättra fortsättning, som har mer med prologen att göra. Därför måste jag först komma på ifall den kräver en fortsättning, eller står bra själv.

Tid

Om veckorna rusar förbi så fort att man inte har koll på vilken dag det är, betyder det att man har roligt de dagarna? Eller kan det bero på stress och oro? Man säger att tiden går långsamt när man har tråkigt, och fort när man har roligt. Men när man är ledsen då? Går tiden långsamt då också? Går tiden snabbt bara för att man är glad? Om man är glad och har tråkigt då?
Vad är tid?

Hur fungerar vänskap?

Hur fungerar vänskap? Vad är kraven för att man ska räknas som en bra vän? Om alla har olika krav, hur ser man vem som är bra och vem som är dålig?


En liten kort början på något som jag inte vet vad det kommer bli

Månen betraktade stilla den lilla gestalten som så fridfullt sov på skogens jordgolv. Blinkande stjärnor blickade ner på de smala armarna och benen som låg utsträckta i alla möjliga konstiga vinklar. De höga barrträden inspekterade det svarta håret som spretade som en liten trollunges åt alla håll. Buskarna intresserade sig för de hackiga naglarna, trasiga nagelbanden och de slitna blodfläckiga kläderna. Endast stenare lade märke till att pojken inte sov.

Wanna Be A Victim

Katy Perry – E.T.

I'm Not The Only One

Nirvana – Rape Me

I'm On The Right Track

Ulrik Munther – Born This Way

Collecting Dust In The Corner

Simple Plan – Can't Keep My Hands Off You - feat. Rivers Cuomo

You Broke Me Now I Can't Feel Anything

Nelly Furtado – Broken Strings

No One Can Ever Hurt You

Shinedown – Her Name Is Alice

Har faktiskt inte skrivit.

Ja, som rubriken säger, jag har inte skrivit någonting på ett tag. Eller, har skrivit några failade dikter på engelskan, och så har jag börjat på en ny berättelse, men annars inget. Så lite omöjligt att lägga upp någonting som jag inte skrivit på bloggen. OCH mina tankar står still. Som vanligt. *suck*
Påriktigt, har typ inga tankar. Speciellt inte idag. Sorry hörrni.

I Have

Ulrik Munther – Boys Don't Cry

Av någon anledning påminner den mig om Simple Plans låt "Welcome to my life"

Jaja

Ni får klara er utan dagens låt vissa dagar, eftersom jag inte hittar särskilt många nya låtar. Och det är väl inte särskilt roligt att bara höra samma låtar om och om igen?
I alla fall, håller på att planera inför en ny berättelse som jag kommer lägga ut här. Ni får väl se planeringen när den är klar, och undertiden så kan ni lyssna på min inspirationslista:

Inspiration

I Want To Break Free

Queen – I Want To Break Free

When a heart breaks no it don't break even.

The Script – Breakeven

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

What am I supposed to do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven

What am I gonna to do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces
One still in love while the other one's leaving
I'm falling to pieces
('Cause when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm try'na make sense of what little remains ooh
'Cause you left me with no love and no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks no it don't break
No it don't break
No it don't break even no

What am I gonna do when the best part of me was always you?
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay?
(Oh glad your okay now)
I'm falling to pieces yeah
(Oh I'm glad your okay)
I'm falling to pieces yeah
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
('Cause when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh it don't break even no
Oh it don't break even no
Oh it don't break even no

Idag ska det ske!

Återigen, en uppgift. Och det är liksom nästan som en fortsättning på förra uppgiftsnovellen.



Jag slår upp ögonen, stirrar upp i taket. Det pirrar obehagligt i magen, och jag biter mig hårt i läppen. Idag ska det ske, de ska få veta. Jag kan inte längre leva en lögn.
Långsamt drar jag på mig ett par svarta jean. En mörkt grå t-shirt glider ner över huvudet. Medan jag tänker på hur jag ska säga det rotar jag igenom garderoben efter mitt vita nitbälte.
Påväg ut i köket råkar jag slänga en blick i spegeln. Håret har lockat sig igen, och med en suck stänger jag in mig på toaletten för att få det rakt igen. Efter många om och men lyckas det i alla fall, och jag ruffsar mjukt om det för att få det att inte hänga ner över öronen som på en våt katt.
Mina fötter rör sig återigen långsamt mot köket. Mamma sitter och läser tidningen, kommer troligen inte ens lyssna på vad jag säger. Pappa står vid kaffebryggaren, försöker få den att fungera för femte morgonen i rad. "Det måste vara något fel! Vi får åka och köpa en ny i eftermiddag" muttrar han irriterat och jag slår mig ner vid köksbordet. "God morgon" säger jag och försöker låta vänlig.
Mamma hm-ar till svar och pappa ler flyktigt. "Ehm... ja... jag har någon... något... att... berätta" säger jag och pillar nervöst på bordsduken.
Mamma tittar inte upp från tidningen, men pappa nickar och väntar på att jag ska fortsätta. "Jo... alltså... det är så här att jag... jag är död. Bög!" rättar jag mig snabbt och pappas ögon blir stora som tefat. Äntligen tittar mamma upp från tidingen och ser smått förvirrad ut. "Vem är det som har dött?" frågar hon och jag suckar. "Jag är bög. Homosexuell. Gillar killar" säger jag och hon bleknar. Plötsligt önskar jag att jag faktiskt var död. Det hade liksom varit lättare att berätta.
Det är tyst ett tag, en tryckande tystnad. Som lugnet innan stormen. Pappa blir rödare i ansiktet för varje hundradels sekund som går. Jag står bara där, tittar från den ena till den andra. Väntar på deras reaktioner. "Men... men... det går ju bara inte" stammar mamma och jag tittar ner i marken. "Det är oacceptabelt" säger pappa iskallt. Jag ser upp på honom, skrämd av lugnet i hans röst. "Det är så. Inget att göra något åt. Det är inte direkt som att jag har valt det själv!"

Tio minuter senare sitter jag på mitt rum, sur och försenad till skolan. Jag undrar ifall någon kommer anmäla mig borta, eller om jag kommer behöva sitta och förklara min frånvaro för mentorerna sen. Vad fan ska jag säga då?
De skriker där nere. Pappa är arg. Riktigt jävla förbannad verkar det som.
Jag sitter kvar på rummet, väntar på att få komma ut. Men skriken tystnar och så hörs det inget mer. Inga dörrar som slår igen. Inga steg som rör sig där nere. Ingenting. Och jag vågar inte ens resa mig från sängen. Klockans visare står på kvart i tolv. Min mage kurrar. Och jag vågar fortfarande inte röra mig. När det gått en halvtimme och det fortfarande inte hörs någonting från alla andra delar av huset sucker jag och lägger mig ner på mage. Stirrar ner i kudden. Tänker. Funderar. Grubblar, reflekterar, överväger, klurar. När min mage tillslut överröstar min hjärna reser jag mig ljudlöst och går ut. Försiktigt smyger jag ner för trappan och letar mig in till köket. Mamma sitter vid bordet med huvudet lutat i händerna. En av golvplankorna knarrar under mina fötter och mamma suckar tungt. "Det finns kyckling och ris i glassburken i kylen."
Utan att bryta tystnaden som följer hennes ord tassar jag bort till kylskåpet och rotar runt bland olika matrester och filbunkar. Tillslut hittar jag glassförpackningen och slänger in den i mikron. När den snurrar igång sätter jag mig ner mittemot mamma, så tyst som möjligt.
Hon har gråtit. Det hörs på hennes röst och svarta utsmetade linjer efter mascaran som tårarna dragit med sig har torkat på hennes kinder. Tidningen framför henne har blöt. "Mamma" viskar jag tyst. Jag önskar hon kunde titta på mig, säga att det var okej, att pappa bara behöver tänka lite, men hon fortsätter att stirra ner på tidningen. "Mamma" börjar jag om och tar ett djupt andetag. "Förlåt. Det var inte meningen att... att ni skulle... jag ville inte att ni skulle bli arga." Hon svarar inte. Plinget från mikrovågsugnen får mig att hoppa högt. Långsamt reste jag mig och tog ut den varma kycklingen. Med hjälp av en gaffel äter jag den direkt ur matlådan.

Pressure, pushing down on me, pressing down on you.

Queen – Under Pressure

I Swear It's True

Secondhand Serenade – Fall For You - Acoustic Version
Secondhand Serenade – Your Call
Secondhand Serenade – Fix You
The Script – Breakeven
Justin Bieber – Overboard

Har ingen lust att leta upp dom på youtube, har ni inte spotify får ni göra det själva.

RSS 2.0